Titan Machinery Power & Technology

новини / 2018 / 01 / 15 CASE получи престижната награда Good Design™

CASE получава престижната награда Good Design™ в категория „Индустрия” за колесните си товарачи от серия G.

Призът се дава от Чикагския музей за архитектура и дизайн „Атенеум” и Европейския център за архитектура, изкуство и урбанистика.
 

CASE Construction Equipment получи престижната награда Good Design™ за колесните си товарачи от серията G - най-новото поколение на доказаната гама на марката, която въведе революционен дизайн на предното стъкло и значително повиши комфорта на оператора през 2017 г. Това признание бе дадено на 50-тата годишнина на наградите и е най-значимо в историята си, с рекорден брой на участващи компании от Fortune 500 и световните лидери в бранша. Серия G е един от продуктовите дизайни, селектирани от Чикагския музей за архитектура и дизайн „Атенеум” и Европейския център за архитектура, изкуство и урбанистика измежду хилядите кандидатури, изпратени от водещи световни производители и фирми за индустриален дизайн. Като носител на наградата, дизайнът на челен товарач CASE серия G е вече част от постоянната колекция на музея.

 

Карл Густаф Гьорансън, президент на марката CNH Industrial Construction Equipment, коментира: "Бяхме претеглени и сравнени с най-добрите в света и серия G излезе победител: тази престижна награда увенчава дългогодишните успехи в историята на колесните товарачи CASE, в момент, в който се подготвяме да отпразнуваме 60-годишнината от тази продуктова линия през следващата година."

Кабината на колесните товарачи CASE от серия G поставя нови стандарти за комфорта и безопасността в операторската среда, управлението и интерфейса, които я правят и най-интуитивната и лесна за употреба. Всеки елемент е създаден, за да осигури автомобилно усещане наред с производственото изпълнение.

 

Серия G извежда видимостта на по-високо ниво. Цялостта на челното стъкло осигурява панорамно изложение отпред, докато множеството изпъкнали огледала, дисплеят за задно виждане, ниското разположение на капака на двигателя и отоплението на задния прозорец, осигуряват отлична видимост назад.

 Интериорът на кабината е проектиран така, че да увеличи максимално пространството за оператора. Ергономично проектираната система за управление на джойстика осигурява симетрично контролиране на функциите на товарача и управлението на машината, което намалява умората на оператора, особено по време на повтарящи се действия с висока производителност. Висококачественият монитор на интерфейса предлага интуитивна навигация чрез подадената информация и настройките на устройството.

 

 

Обновената кабина със седалка за активно окачване, комбинирана с позиционирането на двигателя в задната част на машината, значително намалява шума и вибрациите, подобрявайки комфорта на оператора.
За CASE дизайнът е съществена движеща сила в процеса на разработка на продукта, за да осигури максимален комфорт на оператора и безпроблемна работа, постигнати именно от серията G. В стремежа си към качествен дизайн, който съчетава стил и функция, марката разчита на опита и ресурсите на CNH Industrial Design Center. Наградата Good Design ™ е доказателство за високото качество на дизайна, в резултат на фокуса на марката и положените усилия.

 

източник Casece.com