Titan Machinery Power & Technology

новини / 2017 / 12 / 18 Тайтън Машинъри България стана пълноправен член на AMCHАМ

Тайтън Машинъри България стана пълноправен член на AMCHАМ

Тайтън Машинъри България бе приета за официален член на Американската търговска камара (AMCHAM).

По време  на официална церемония, изпълнителният директор на AMCHAM, г-н Петър Иванов, приветства всички нови членове, сред които и Тайтън Машинъри България.

Г-н Филип Цветков – директор на Тайтън Машинъри България – поздрави всички членове на камарата и представи дейността на компанията.

 

Американската търговска камара обединява над 340 американски, български и мултинационални компании, които развиват дейност в страната. За 20-те години, в които съществува, тя се превърна във водеща бизнес организация, чрез организирането на събития, които покриват теми в следните области: икономика, международни и национални полотики и социална сфера.

Целта на Американската търговска камара е да подобрят бизнес средата, инвестиционният климат и стандартът на живот в страната. Тя се стреми да постигне това, като се застъпва за интересите на всички заинтересовани участници – правителство, бизнес, НПО-та и медии – чрез продуктивен диалог и сътрудничество.

Американската търговска камара е дъщерно дружество на Американската търговска камара и член на Европейския съвет на Американските търговски камари.

 

г-н Филип Цветков, директор на Тайтън Машинъри България - трети от дясно наляво.