Titan Machinery Power & Technology

новини / 2017 / 09 / 14 Нови модели и премиери на Техническия панаир от Case CE

И тази година Тайтън Машинари България ЕАД ще представи иновативни решения в моделите на водещия световен производител на земекопна и товарачна техника CASE.

 

На изложението в Пловдив своята премиера ще направи колесения челен товарач CASE 821 от новото поколение G-серия

Колесния челен товарач е представител на новата G серия от  класа  на 18 тонни машини. По бърз, с по-нисък разход на гориво. С изцяло нов дизайн на кабината, която се отличава с подобрено първично  и вторично филтриране на въздуха с по-дълги интервали на смяна на филтрите. Намалено ниво на шума с цели 2 дБ. В кабината е предвиден нов панел за управление на автоматизираните функции на кофата.  Двигателя  Tier IV Final e с нова технология Hi-eSCR ( Селективна каталитична редукция), използваща Аdblue е доказано и надеждно решение, без филтър за твърди  частици (DPF) и без EGR клапан. По-голяма производителност при 10% по-нисък разход на гориво, защото SCR осигурява оптимизиране на температурата на горене. За по-висока устойчивост CASE са предложили и усилени предни и задни мостове (Heavy duty), които се оборудват с многодискови спирачки с маслено охлаждане. За повече надеждност CASE запазват и тук  уникаления дизайн COOLING CUBE  (oхлаждащ куб), който представлява 5 на брой радиатори монтирани под формата на куб, които в всеки един момент получават 100% свеж въздух и лесни за почистване от всички страни. Специфичната кубична форма на подреждане допринася съществено за максималната охлаждаща ефективност.

Новите модели от серията G разчитат на доказали се в практиката скростни кутии и трансмисии, допринасящи за по -добра горивна ефективност и  по-къси работни цикли.

 

Верижен багер CASE CX250 D

Представенaта 25 тонa машинa с Tier IV Final  двигател Isuzu последно поколение Common Rail.  Двигател с впръскване под високо налягане и електронен контрол. Турбокомпресор с променлива геометрия повишаваща ефективността на EGR-a без липса на мощност в нито един момент. Опростена система само с DOC +SCR  (Селективна Каталитична Редукция), без DPF филтър покриваща Евро 4 стандарта за изгорели газове. Изцяло нов дизайн на ходовата част съобразени с по-добра устойчивост и надеждност. По добър енергиен мениджмънт на хидравликата с доказани системи за контрол, осигуряващи конкретни възможности за пестене на гориво. Ниски нива на вредни емисии, който помагат за удължаване живота на машината.

 

Колесен багер CASE WX168

Колесни багери серия 8 на CASE са представени чрез своя бестселър 18-тонния WX168 с вградената супер чувствителна хидравлична система, състояща се от 3 помпи, като едната помпа е предназначена единствено за функцията въртене. Това осигурява безпроблемно едновременно използване на няколко функции, което обуславя по-добър контрол над машината и висока производителност при копаене. Колесните багери могат да бъдат с булдозерна дъска и стабилизатори, само стабилизатори и без стабилизатори и дъска, в зависимост от специфичните условия на работа и разбира се,  възможността на клиента да избере сам своята инвестиция.

 

Комбиниран багер-товарач CASE 580ST, 695ST

Машината е окомоплектована с изцяло новата телескопична багерна стрела, разработена и патентована от CASE. По този начин се постига намаляване на експлоатационните разходи, лесна и бърза поддръжка, по-прецизна работа на оператора. Представения модел 580ST демонстрира иновации с двигател Тier 4 с намален обем, Common Rail с горивна система, който покрива Евро 4 стандарта за изгорели газове. Този двигател постига рекордна икономичност в разхода на гориво, която вече беше доказана на продължилите два месеца тестове на обектите на различни фирми из цяла България. Багер-товарачите CASE са символ на качество и престиж от 1956 г. до сега. С по- специално предназначение се предлага модела 695ST с еднакъв  цолаж на гумите, двигател с мощност 110 к.с.  с автоматична трансмисия, което прави багера по ефективен, маневрен  при по-трудно проходими терени.

 

 

Мини челен товарач CASE SR 175 и  SR210 HF

При мини челните товарачи клиентите могат да избират машини с тегло от 2.3т -3.8т. респективно с товароподемност от 600кг -1400кг.

Всички мини товарачи от този тип са снабдени с джойстици, което превръща работата на оператора в удоволствие.  Увеличената  колесна база на шасито, предоставя повече стабилност и продуктивност, като същевременно увеличава оперативните възможности, независимо от условията на работа. Мини челните товарачи на CASE се характеризират с бързина на работа, ниски експлоатационни  разходи и несравним комфорт на оператора. По специално модела SR210 HF ( усилена хидравлика ) дава възможност за прикачване на  допълнителни атачмънти ( фреза за асфалт , багерна уреба , хидравличен чук, сфердло с различен диаметър) изключителна ефективност в пътно -строителния сектор.

 

Мини  багер CX39 B ZTS

В този клас машини CASE предлага мини багери от 1,5t-5,5t, като в по-голямата си част моделите са в изпълнение ZTS (диаметър на купола не излиза от габарита на веригите). Всички мини багери се предлагат във вариант с къси и дълги рамена , както и  с кабини и без кабини. Това прави машините пригодни , за всякакъв тип работа на закрито или открито.

 

Миди варижен багер – CX80 C SR  – Среден клас Верижни багери

Производство в Япония ( завод Сумитомо) даказан лидер и  показател за качество. Изключително компактен.

Подходящ за граски условия ( гумени покрития на веригите ). Исузу двигател , продуктивност и нисък разход на гориво. Функцията SR  ( Къс радиус на въртене прави  багера  доста ефективен при работа в тесни пространства.

 

 

                                                           ОЧАКВАМЕ ВИ НА ЩАНД 12/ ПОЛЕ 12